Resultat Frei Superenduro 2018

Årets ritt gikk av stabelen lørdag 30. juni. Til sammen 34 deltakere stilte til start, 15 voksne og 19 i klassene barn og ungdom. For første gang i rittets fem år lange historie skinte solen fra skyfri himmel, og løypene var relativt tørre. Dette gjorde at farten på etappene var høy, og publikum fikk se imponerende sykling.

Sammenlagt tid for de som gjennomførte alle fem etappene lå mellom 15 og 20 minutter. Rittet var gjort så kompakt som mulig, med noen svært korte transportetapper, likevel fikk deltakerne kjørt seg.

Ungdommene (årsklasse 2002 til 2005) kjørte fire etapper, mye tøff sykling og frekke sporvalg. Vi håper at det arrangeres flere enduroritt i Midtnorge slik at de kan møtes for å konkurrere oftere, dette gav mersmak både for deltakere og publikum!

Vi kommer til å satse på barn og unge også neste år. – Det er nesten skummelt å se nivået på unger ned i tiårsalderen som bomber ned vanskelige nedkjøringer som det skulle være det letteste i hele verden.

 

Selv om de yngste ikke syklet på tid var det ikke noe å si på innsatsen. Fra venstre:Laurits Kjøpstad Høgset, Markus Plassen, Sondre Romunstad Innerdal og Markus Gustad

 

Vinnerne i de ulike klassene. Fra venstre:
Tobias Wollan (2005), Even Bævre (2004), Adrian Aarøe Holten (2003), Kacper Wichrowski (2002), Halvar Barlaup (menn senior) og Anne Melbo (kvinner senior)

 

Fantastisk innsats.Vi gleder oss veldig til årene som kommer. Her er det bare å legge seg i hardtrening. Konkurransen vil bli tøff.

 

Kacper Wichrowski i klassen 16 år viser hvordan man også kan gjøre det.

 

Hvis du har lest helt ned hit i håp om å finne resultatene er det en stor sjanse for at du også har lyst til å se på publikum først. I år kan vi ikke bare skryte av det beste været, de beste deltakerne og flotte forhold. Vi hadde det beste publikumet også:

Årets beste publikum!

 

Resultatene med etappetider kan lastes ned som PDF her:

Resultat Frei Superenduro 2018 17+ alle FP

Resultat Frei Superenduro 2018 UNG

Bildegalleriet under viser noen av bildene som ble tatt i dag. Video og flere bilder vil bli lagt ut som en ny sak her og også delt på Facebook.

Alle foto: Jonas Båfjord Holten